מרווי למיובש – איך מכינים את הפירות היבשים – מדע בצלחת

אולי תאהבו גם...

4 תגובות

  1. מאמר מעניין על ייבוש פירות,האם יש מידע איך לייבש תפוחים למשל באופן עצמי?

  2. מאת נעמי זיו:

    אפשר לייבש תפוחים בתנור. את פרוסות התפוחים שמים בשכבה אחת בתנור שחומם ל – 65 מעלות, ואופים 10-12 שעות. מדי פעם הופכים אותם. אפשרות נוספת היא לייבש בחום של סביב 90 מעלות למשך שעה, להפוך אותם ולייבש לשעה נוספת. לאחר מכן לתת להם להתקרר בתנור מכובה למשך שעה-שעתיים נוספות.

  3. תודה על המידע , נראה לא מסובך לביצוע, אנסה בקרוב.
    אראלה

  4. מאת אלינור:

    היי אשמח לקבל הסבר על ייבוש הגוג'י ברי

להגיב על נעמי זיו לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>