קנלוני במילוי טופו ומנגולד – לא לטבעונים בלבד
במסגרת הימנעות ממוצרי חלב והחלפתם בחלבון וסידן מן הצומח, אורי שביט מציעה מתכון קל להכנה. החומרים ל-15-20 גלילי קנלוני: 1 חבילה (250 גרם) קנלוני יבש למילוי: 1 צרור מנגולד (אפשר להחליף בתרד) - 1 חבילה...
מגזין הזהב
במסגרת הימנעות ממוצרי חלב והחלפתם בחלבון וסידן מן הצומח, אורי שביט מציעה מתכון קל להכנה. החומרים ל-15-20 גלילי קנלוני: 1 חבילה (250 גרם) קנלוני יבש למילוי: 1 צרור מנגולד (אפשר להחליף בתרד) - 1 חבילה...
במקום מרק העוף המסורתי אפשר להכין מרק ירקות עשיר וקלאסי, אבל אפשר גם לגוון ולהפתיע – עם מרק אפונה ושום ירוק שכולו הלל לתוצרת האדמה העונתית.
עם המעבר לתזונה צמחית יצאתי למסע של חיפוש והיכרות עם חומרי גלם חדשים, שהרחיב לאין שיעור את המזווה הטבעוני שלי. בין היתר גיליתי את הסויה על שלל מוצריה/