מרווי למיובש – איך מכינים את הפירות היבשים – מדע בצלחת
שימור פירות הוא מסורת מהימים שבהם ניתן היה להשיג פירות טריים רק בעונות מסוימות של השנה, מסורת שנשתמרה במנהג לאכול פירות יבשים בט"ו בשבט.
מגזין הזהב
10 בפברואר, 2017
שימור פירות הוא מסורת מהימים שבהם ניתן היה להשיג פירות טריים רק בעונות מסוימות של השנה, מסורת שנשתמרה במנהג לאכול פירות יבשים בט"ו בשבט.
בישול ואפייה / טבע ושינויי האקלים
18 באוקטובר, 2015
אשכול הבננה נקטף כפרי מבשיל. אז מדוע אפשר לקנות בננות ירוקות?
16 בדצמבר, 2014
אכן יש היגיון בהוספת אלכוהול לבצק הסופגניות לפני הטיגון. הוספת האלכוהול גורמת לכך שמשך יציאת האדים מתארכת, ופחות שמן חודר פנימה.
החודש בטבע / חומר למחשבה / טבע ושינויי האקלים / קשר יומי
האסון האקולוגי שהציף אותנו לאחרונה בזפת שחורה משחור
24 בפברואר, 2021
נוסטלגיה / סבתא מספרת / פינת הנכד
אם ההווה כבר לא מתקדם, צריך למלא את העבר ב"מזכרות"
4 אוקטובר, 2015
קשרי חיבה
ספורט בריאות וקורונה / קשר יומי / תחביבים
יורדים לים? גם בשמש גם בּצֵל – מִשלוחוף למתעצל
22 באוגוסט, 2016