עוגת קוקוס נהדרת שמכין הגאדג'ט Yolkfish

אולי תאהבו גם...

2 תגובות

  1. מאת לימור:

    שלום
    אני מעוניינת להכין את העוגה.
    אשמח לדעת מה חום התנור באפיית הבצק (לפני הנמכת החום ל 125 מעלות)?
    האם אפשר להמיס את השוקולד עם מעט חלב (במקום הסילאן)?
    תודה

    • מאת יעלה:

      הי לימור,
      חום התנור הוא 180 מעלות כרגיל
      צריך לראות שלא נשרף.
      הורדת הטמפרטורה נועדה להבטיח שהקצף יתאפה במיוחד מבפנים.
      אפשר להמיס את השוקולד עם חלב או חמאה
      לאחרונה אני מערבבת ומוסיפה בזמן ההמסה גם כף גדושה של ממרח תמרים.
      הרגשה של תוספת בריאה, אם כי גם שוקולד מריר נחשב לבריא.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>