קינוח ללא גלוטן – פצפוצי שוקולד במנג'טים
כמה קל להכין לעצמנו משהו מתוק, סוג של קינוח עם שוקולד מריר על בסיס פצפוצי אורז ללא גלוטן
החומרים
200 ג' שוקולד מריר ללא גלוטן
כף עד כף וחצי שמן קוקוס (רצוי בכבישה קרה)
כארבע וחצי כוסות פצפוצי אורז ללא גלוטן
אופן ההכנה
ממיסים את שוקולד מריר בסיר קטן שתלוי בתוך סיר מים חמים [Bain-marie]
מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים עד לאיחוד של השמן והשוקולד
מורידים מהאש ומוסיפים את פצפוצי האורז
מערבים בעדינות עד שכל השוקולד מתערבב עם הפצפוצים
מכניסים עם כף לתוך מנג'טים (מספר 2)
מאחסנים בקופסה סגורה במקרר
בתיאבון!