עוגיות אמרטו, ללא קמח וגלוטן
עוגייה קלאסית איטלקית עם מעט ליקר אמרטו פשוטה להכנה, סוג של מרציפן קליל ומשובח
מגזין הזהב
עוגייה קלאסית איטלקית עם מעט ליקר אמרטו פשוטה להכנה, סוג של מרציפן קליל ומשובח
מעדן לימי הפסח – עוגה חמצמצה ומרעננת. בתבנית אינגליש קייק או בצורת של קאפקייק'ס
הבסיס היא עוגת גבינה שעליה מזלפים קרם פיסטוק מעוטר בפרי העונה
רק סופגנייה! עם כמיהה לריבה טובה באמצע – קלאסיקה. המתכון בטעם של פעם.
החומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק 4 ביצים, כוס סוכר (200 גרם), כוס שמן קנולה (200 מ"ל), כוס דבש (360 גרם), כוס בירה שחורה (240 מ"ל), 2 תפוחים בינוניים, מגוררים גס, 3 כוסות קמח (420...
Panna cotta היא באיטלקית "שמנת אפויה" שמומתקת קלות, מיוצבת על ידי ג'לטין, ומוגשת עם פרי ברוטב מתוק וצבעוני