עוגיות גרנולה לסטודנט הלחוץ
רוב החומרים לעוגיות הפיקנטיות האלה הם אורגנים, בריאים ומזינים. למעשה זהו קיצור דרך לדייסת קוואקר כמו פעם. ואם במקרה יש לכם עץ פקאן בחצר, ואתם לא מתעצלים לקלף את האגוזים הטריים – כאן מקומם, שבורים גס בתוך העוגיות:
3 כוסות קוואקר אורגני גס, 1 כוס קמח לבן, 1 כפית סודה לשתייה, 1 כוס סוכר דמררה, 2 ביצי חופש מוקצפות שלמות, 1 גביע יוגורט ביו 3%, 1/3 כוס סילאן טבעי ללא תוספת סוכר, 1 כף שמן בתחתית כוס הסילאן, אגוז מוסקט מגורר, קורט מלח, קינמון, 1/2 כוס אגוזי פקאן טריים או גרעיני דלעת ירוקים, כף פתיתי שוקולד.
♠ להקציף את הביצים השלמות, להוסיף את היוגורט, השמן עם הסילאן וכל החומרים היבשים. לערבב בעדינות בכף עץ.
♠ רק בסוף להוסיף את גרעיני הדלעת והשוקולד.
♠ לאפות בתבנית על נייר אפייה כ-20 דקות ב- ° 175 צלזיוס.
♠ להוציא מן התבנית עם הנייר ולצנן לפני מילוי הצנצנת.